Alle categoriëen

Informatie

Hoe moet ik het ontwerp aanleveren?

Om jouw drukwerkproduct te maken, hebben we natuurlijk het ontwerp nodig dat erop gedrukt gaat worden. De meeste van onze klanten maken dat ontwerp zelf en in dat geval lever je ons een drukklaar bestand aan. Sla hiervoor je ontwerp op als PDF bestand. De meeste programma's hebben daar een standaard mogelijkheid voor. Let erop dat je daarbij de hoogste kwaliteitseisen aanhoudt. Dit PDF bestand kan je gemakkelijk uploaden tijdens het bestelproces. We hebben daar een eenvoudige tool voor die vanzelf start wanneer je je product bestelt.

Voor een gedeelte van onze producten hebben we templates klaargezet. Dit zijn standaardontwerpen die je desgewenst kan gebruiken en waar je dan een keuze uit kan maken. Deze templates kan je vervolgens aanpassen, bijvoorbeeld met je eigen bedrijfsnaam en gegevens. We hebben een eenvoudig programma dat gewoon in je browser start waarmee je deze templates kunt bewerken. Is je ontwerp eenmaal klaar, dan kan je met een paar klikken je bestelling afronden.

Het is ook mogelijk om ons een compleet nieuw ontwerp te laten maken, specifiek voor jou. We hebben een professionele DTP studio waar we alle soorten ontwerpen voor je kunnen maken. Van een eenvoudige sticker tot een compleet magazine, we maken het graag voor je. Wil je gebruik maken van onze DTP studio, overleg dan via 030 - 22 73 555.